Zeshonderd maal bedankt!

Met ruim 600 aanwezigen mag het barbecuefeest op 13 juli een daverend succes genoemd worden. Ondanks het minder goede weer was de opkomst zeer talrijk en zat de zaal van het FC Anadol sportclub in Lindeman afgeladen vol.

Voor het Sterk H-Z team was het alle hens aan dek om dit gebeuren in goede banen te leiden.

Deze grote opkomst en de gesprekken met de bezoekers wijzen er wel degelijk op dat de inwoners snakken naar verandering. Ze zijn het gekrakeel moe. Het goed verzorgde buffet en de grote keus aan perfect gebarbecuede vleeswaren vielen duidelijk in de smaak en in de buffetzaal was het een komen en gaan.  De kleintjes konden zich ondertussen uitleven op de springkastelen, clown animatie, popcorn, suikerspin en voetballen. De gezellige en familiale sfeer zorgden dat het feest wat uitliep, maar dat iedereen tevreden was.

Voor het bestuur zijn deze grote opkomst en het enthousiasme belangrijke aanwijzingen dat hun werk ernstig wordt genomen. Verder geven deze twee elementen een signaal dat de Heusden-Zolderse bevolking verandering wil met een transparant, duidelijk en open beleid.

Het Sterk H-Z team dankt de sympathisanten voor de grote opkomst en wenst iedereen nog een prettig en aangenaam verlof.

>>Klik hier voor fotoalbum BBQ feest.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen